Termeni și condiții

Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului nostru sunteti de acord ca acceptati termenii site-ului nostru. Unele elemente de decor de pe site sunt cu titlu de prezentare, ele pot varia in dependenta de stocuri, fiind inlocuite cu produse cit mai asemanatoare si egale ca valoare.

Termeni de livrare

Timpul de livrare va varia în dependență de destinație, cu toate acestea ne propunem să livrăm comanda dvs. în decurs de 15-48 ore în Chișinău și maxim 4 zile lucrătoare pe teritoriul țării prin intermediul Poștei Moldovei.

Dupa plasarea comenzii prin intermediul magazinului nostru online, veți primi un e-mail care confirmă comanda.

Pentru livrare, destinatarul va fi contactat în prealabil pentru a stabili ora livrării. Livrările se efectuează Luni-Sîmbătă între orele 10.00-19.00. Ridicarea comenzii de la Ciocana se poate realiza pîna la 21.00.

Livrarea în raza Chișinăului constituie 35 lei sau este gratuită (în Chișinău) pentru comenzile ce depășesc valoarea de 300 lei.

Livrarea prin Poșta Moldovei nu este gratuită iar costul acesteia depinde de greutatea pachetului și destinație. Nu livrăm prin Poșta seturi cadou. Nu ducem răspundere de starea în care ajunge comanda.

Politica de confidentialitate

RoSe Naturale garanteaza protejarea confidentialitatii la achizitionarea produselor noastre si garantam utilizarea informatiilor pe care ni le-ati furnizat in mod legal. Detalii precum numele, adresa de e-mail si adresa dvs. sunt colectate exclusiv in scopuri de livrare si in procesarea comenzii dvs., precum si in scopuri de marketing. Aceste detalii nu vor fi dezvaluite si vor fi strict confidentiale.

Politica de returnare

Depunem mult timp si efort pentru a crea produse frumoase si calitative. Cu toate acestea, daca dintr-un motiv oarecare sunteti nemultumiti de comanda dvs., ea poate fi returnata. Solicitam doar sa pastrati totul in starea initiala (fara semne de utilizare). Retineti ca, din motive de protectie a sanatatii si de igiena, nu putem sa rambursam sau sa facem schimb de produse deschise sau utilizate.